Narodeninová párty |Focus Global Logistics Co., Ltd. usporiadal v septembri narodeninovú oslavu a popoludňajší čaj na festivale polovice jesene s výhodami festivalu v polovici jesene!

9. septembra, keď sa blíži sviatok polovice jesene,Focus Global Logistics Co., Ltd.usporiadali septembrovú narodeninovú párty a popoludňajšie čajové podujatie v ústredí Shenzenu, aby každému poslali priania k narodeninám a sviatkom!

 

V utorok,Zamerajte sa na globálnu logistikudoručila všetkým zamestnancom benefity festivalu polovice jesene – hrozno a obilniny vopred, aby sa všetkým poďakovala za ich prínos pre spoločnosť.Kolegovia prijali svoje darčeky s plnými úsmevmi a vopred dostali sviatočné požehnanie.

Narodeninová oslava Focus Global Logistics Narodeninová oslava Focus Global Logistics Narodeninová oslava Focus Global Logistics

Dnešná narodeninová oslava nie je len zaslaním požehnania kolegom, ktorí majú narodeniny v septembri, ale aj zaslaním úprimných želaní k sviatku polovice jesene všetkým kolegom, ktorí dúfajú, že im prinesie šťastné sviatky.Bohaté dezerty a občerstvenie prinesú vitalitu do práce kolegov a otvoria lepšiu dovolenku.Tešíme sa na návrat do práce a života s väčšou vitalitou po dovolenke!

Narodeninová oslava Focus Global Logistics Narodeninová oslava Focus Global Logistics Narodeninová oslava Focus Global Logistics Narodeninová oslava Focus Global Logistics Narodeninová oslava Focus Global Logistics Narodeninová oslava Focus Global Logistics


Čas odoslania: september 09-2022